Спортивний туризм: куди поїхати у 2023 та 2024 » Svit Rozvag - Інформаційно-розважальний портал

Спортивний туризм: куди поїхати у 2023 та 2024

Через зміну політичної обстановки подорожувати Європою сьогодні досить складно, але реально. Тому ми підібрали для вас найкращі країни для відвідування, де скоро відбудуться визначні події у світі спорту!


Англія: батьківщина футболу


Англійська Прем'єр-Ліга посідає перше місце серед футбольних чемпіонатів за рівнем гравців та помпезністю. Матчі АПЛ проходять весь рік, за винятком міжсезоння з кінця травня до середини серпня, а також короткі перерви на турніри збірних. Найцікавішими виходять останні тури, коли розгортається інтрига — хто стане чемпіоном, потрапить до єврокубків, вилетить до Чемпіоншипу.


Англійці вважаються найазартнішою нацією і займають перше місце у світі за кількістю ставок на спорт. З пошуком букмекерської контори в Англії проблем у любителя азартних ігор не виникне, а знайти цікавий прогноз на АПЛ можна на різних сайтах.


Окрім футболу, азарту та дощів, Англія також відома унікальними пам'ятками, які може відвідати кожен: Стоунхендж, Тауерський міст, Віндзорський замок, Біг-Бен, проект Едем, британський музей.

 

Туреччина: фінал Ліги чемпіонів


У турецькому Стамбулі на стадіоні Олімпійський відбудеться головний матч 2023 року для футбольних клубів - фінал європейської Ліги чемпіонів. Для туристів це чудова можливість поєднати спортивний та культурний види туризму.


Фінальна гра назначена на 10 червня. У цей час погода вже дозволяє купатися в морі, але для пляжного відпочинку доведеться перебратися в інше місто: відстань від Стамбула до Кемеру – 500 км, до Анталії – 700 км. Проте хто хвилюється за кілометри, якщо є можливість поплавати та подихати морським бризом...


 

Німеччина: чемпіонат Європи


У 2024 році в Німеччині відбудеться головна спортивна подія року — Євро. Турнір призначено на період з 14 червня по 14 липня. Матчі відбудуться у 10 містах на 10 різних стадіонах команд Бундесліги.


Німеччина — досить популярна країна серед мандрівників і займає 7 місце за популярністю. Сюди їдуть з метою відвідати культурні пам'ятки та переглянути класичну архітектуру минулих століть.


 




Залишити коментар